Ersilah Ruhsat Danışmanlık Hizmetleri

Silah taşıma ruhsatı başta olmak üzere silah bulundurma ruhsatı, yivsiz av tüfeği ruhsatı ve av bayisi kurulumu konusunda danışmanlık hizmet veriyoruz. Aynı zamanda av bayisi olarak hizmet vermekte ve avcılık sektörüne ürün tedarik etmekteyiz. Temel atış eğitimleri ve taktik atış eğitimleri vermekteyiz.

2023 yılı ciro üzerinden silah ruhsatı almak için dilekçe örneği

2023 yılı ciro üzerinden silah ruhsatı almak için dilekçe örneği

2023 yılı cirosu silah ruhsat almaya yeterli şahıs ve şirketler (Md.9/h) öncelikle bakanlık tarafından belirlenen ciro miktarını aşması durumunda şirket ortak veya yönetim kurulu üyelerinin kazandığı hakkı ifade eder. İlgili kanun maddesindeki koşulları yerine getiren şirket sahipleri bu maddeye istinaden ciro üzerinden silah taşıma ruhsatı alabilir.

6136 sayılı kanun yönetmeliğinde belirtilen şartların uygun olması halinde ve herhangi bir sabıka kaydının olmaması durumunda dosya hazırlanıp ilgili makama teslim edilir. Ardından sürece uygun şekilde tahkikat yapılır ve süreç takip edilir. Ciro üzerinden silah taşıma ruhsatı için de uygun bir dilekçe yazılması gereklidir. Dilekçenin uygun bir üslup ile yazılması dosyanın doğru kabul edilmesi için gereklidir. Dosya hazırlanması ve tüm işlemleriniz için irtibat numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Ayrıca 2023 yılı ciro üzerinden silah taşıma ruhsatı adlı konumuzu okuyabilirsiniz.

Şirket sahiplerinin silah taşıma ruhsatı işlemleri ve gerekli belgeleri için tıklayın.

DİĞER BLOGLAR

WHATSAPP ARA